Menu

Bistron terassilla musisointi jatkuu, nyt vuorossa 22.8. 13-16 ELLES

Lauantaina 22.8 Bistron terassilla lahjakas, tulevaisuuden lupaus; ELLES tyttöbändi! Tervetuloa kuuntelemaan ja nauttimaan!

Ollaan paikkakuntalainen nelihenkinen kokoonpano, joka soittaa covereita akustisesti niin Suomeksi kuin Englanniksikin. Ollaan soitettu yhdessä n. 2 vuotta mm. Koulun tilaisuuksissa ja paikallisissa tapahtumissa. Esim. kyläjuhlissa ja erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Ollaan myös osallistuttu pienimuotoisiin laulukilpailuihin. Esiinnytään puhtaasta intohimosta musiikkia kohtaan, sekä halusta jakaa hyvää mieltä kuuntelijoille. Musiikkityylimme on vaihtelevaa kantrista poppiin ja instrumentteina toimivat yleensä koskettimet ja kitara, sekä stemmalaulu.

Elina Leskelä – laulu, (viulu)

Roosa Malmgren – laulu

Iida Leskelä – stemmat, kitara, (koskettimet)

Emmi-Lotta Virta – kitara