Menu

Pelargonipäivät

Ensi lauantaina ja sunnuntaina 14-15.5 puutarhallamme on “Erikoispelargoni” päivät. Lagmans Luomu – Ekon pistokkaista kasvattamat taimet tulevat myyntiin ja “Iloiset puutarhurimme” opastavat ja neuvovat parhaan kykynsä mukaan. Luonnonmukaisesti viljellyt pelargonimme ovat todella aitoja “Iso-mummin” kukkia. Alla lista valikoimastamme hintoineen: Tuoksupelargonit; Bontrosai, Denticulatum, Lady plymouth, hinta á 9,-. Mårbackapelargonit; Farbror Harald, Tant Hanna, hinta á 9,-.
Tulppaanipelargonit; Lilian Andrea, Linnea Andrea, hinta á 9,-. Ruusunnuppupelargonit; Rosebud Tina, hinta á 9,-. Elnarydspelargoni; Ljuvliga Julia vuoden 2015 pelargoni á 11,-. Kaktuspelargonit; Brockbury Scarlet, hinta á 9,-. Dekoratiiviset pelargonit; Master piece, hinta á 9,-. Sormipelargonit; Snow witch, hinta á 9,-. Munankuoripelargonit; Gemma, hinta á 9,-. Erikoisuudet; First yellow, Gammal Finsk Jyväskylä, Tongaense, Winston Churchill, hinta á 9,-. Kukat ovat 12 cm purkeissa. Tervetuloa!