Menu

Loppuvuoden aukioloajat.

Nyt on aika kiittää Teitä kaikkia upeita asiakkaita menneestä kaudesta. Bistron ovet sulkeutuvat tältä vuodelta perjantaina 30.9, klo 16. Puutarhassa toimimme vielä lokakuun ajan kunnostaen taimia talvea varten. Olemme auki lauantaisin klo 11-15 ja keskiviikkoisin klo 13-17, poikkeuksena vain lauantai 1.10, jolloin olemme kiinni. Lämmin syksy mahdollistaa vielä pitkään istuttamisen, joten mikäli mielii pihalleen omenapuun poikineen niin täällä niitä on.  Meillä on myös kauniita kesäkukkia jäljellä, jotka mieluusti annamme iloksenne ilmaiseksi, kukkivat aina pakkasiin asti. Ja mikäli Teillä on erikoistoiveita ensi kevään taimitilauksiin niin ottakaa toki yhteyttä! Esim aitataimet on syytä tilata ennen joulua. Vaikka kahvilamme on kiinni on kahvipannu aina valmiina ja mieluusti tarjoamme kupposen kuumaa sitä haluaville! Koko Billnäs Garden & Bistron henkilökunta toivottaa Teille oikein kaunista ja upeaa loppuvuotta 2016.