Menu

Palvelut

Billnäs Garden & Bistro sijaitsee Billnäsin viehättävän ruukkialueen sydämessä. Puutarhan punatiilisessä päärakennuksessa on kodikas myymäläkahvila, valoisa ravintolasali – ja kakkoskerroksessa vuokrattavat kokous- ja saunatilat. Puutarhan tunnelmasta voi nauttia myös isolla ja aurinkoisella terassilla kahvikupposen ja maukkaan lähiruoan kera! A-oikeudet.

aamukahvi billnäsissä 13.6.2015 002

Puutarha

Puutarhalla myynnissä laadukkaat taimet – puut, pensaat, perennat, hyötykasvit ja kesäkukat. Saat meiltä myös terhakat Lagmans Luomu-taimet. Suoritamme pihasuunnittelua ja pienimuotoisia piharakennus- ja kunnostustöitä.

Rosa Love and Peace

Myymäläkahvila

Billnäs Garden & Bistron uudistunut myymäläkahvila myy myös Secret Gardenin sisustustuotteita. Vitriinissä herkkujen lisäksi luomukukkia ja luomujuomia. Jäätelökaapissa kartanon omatekoista kotijäätelöä Tenholasta.

Ravintola

Valoisa ja kodikas ravintolasali avsi ovet äitienpäivänä 11.5.. Tilavalla ja aurinkoisella terassilla voit ruokailla aina säiden salliessa ja toinen terassi joen rannassa. Mahdollisuus yksityistilaisuuksiin: järjestämme kokoukset, häät, muut juhlat. Kymmenen hengen sauna kokoustilojen yhteydessä. Ravintolassa a-oikeudet.

Käsityö- ja antiikkiriihi

Tunnelmallinen käsityö- ja antiikkiriihi palvelee asiakkaita puutarhan pihapiirissä kesäisin. Tervetuloa tekemään löytöjä itselle ja lahjaksi! Käsityöriihi avautuu toukokuun aikana.